Views: 21

    Informējam, ka Vācijas-Baltijas Tirdzniecības kamera Igaunijā, Latvijā, Lietuvā (AHK) š. g. 24.-26. oktobrī organizē informatīvu 3 dienu biznesa braucienu Igaunijas, Latvijas un Lietuvas ilgtspējīgas būvniecības visu saistīto nozaru uzņēmējiem un ekspertiem uz Vāciju.

 Brauciena akcentētā tēma: Pasīvās ēkas un pilsētbūvniecība.

 Programmā – tikšanās un pārrunas ar arhitektiem, pilsētplānošanas speciālistiem, profesoriem, projektu vadītājiem, nozares speciālistiem un ekspertiem par jaunākajām tendencēm ilgtspējīgu ēku tehnoloģiju un pilsētplānošanas jomā Frankfurtē, Darmštatē und Heidelbergā.

 Brauciena dalībniekiem no Igaunijas, Latvijas un Lietuvas būs iespēja apmeklēt dažādus iedvesmojošus vēl būvniecības stadijā esošus un jau realizētus projektus, tikties ar nozares ekspertiem un apmainīties ar idejām. Šī pasākuma mērķis ir veicināt kontaktu apmaiņu, sniegt pieredzi un atbalstīt ilgtspējīgu ēku attīstību Baltijas valstīs!

 Dalības maksa: 1700 EUR+ PVN (viss iekļauts: nakšņošana, ieskaitot brokastis, transferi Vācijā brauciena laikā, priekšlasījumi, pusdienas (24.-26. okt.), vakariņas (24.-25. okt.) u.c.

Lidojuma biļetes jāiegādājas pašiem.

Paredzēti uzņēmumu apmeklējumi, produktu prezentācijas, speciālistu priekšlasījumi u. c., piemēram:

 Pasaulē pirmās klīnikas-pasīvās ēkas apskate Frankfurtē: Klinikum Höchst

  • Apmeklējums SchillerschuleTurnhalle der Schillerschule, Frankfurt am Main
  • Aktiv-Stadthaus apmeklējums Frankfurtē: daudzstāvu dzīvojamā ēka būvēta, apvienojot pasīvo māju būvniecības un enerģijas ražošanas tehnoloģijas, iznākumā ēka ražo papildus elektroenerģiju
  • Tikšanās un apmeklējumi Darmštatē, t.sk. būvlaukuma apskate: Lincoln-Siedlung un Luise-Büchner-Grundschule, kā arī sarunas ar ekspertiem Darmštates Passivhaus-Institut un vienģimenes dzīvojamās mājas apskate
  • Heidelberg Bahnstadt apskate Heidelbergā (pasaulē lielākais pilsētas rajons /ca. 116 ha/, kas būvēta atbilstoši pasīvo ēku būvniecības standartam)
  • Anne-Frank-Schule apskate Raunheimā.

Pasākuma valoda: angļu val. (ekskursijām, kas pieteiktas vācu val., organizējam tulku)

Lūdzam atsūtīt pieteikumu, aizpildot reģistrācijas linku AHK mājaslapā vai atsūtot pieteikumu brīvā formā uz e-pasta adresi info.lv@ahk-balt.org  vai Maija.Pavila@ahk-balt.org,

Informācija, buklets un programma: sk. AHK mājaslapā

Pieteikuma termiņš: š.g. 5. septembris

Ieteiktie lidojumu laiki (biļetes jāiegādājas pašiem!):

24. oktobris

BT243 07:50 Rīga-Frankfurte (9:10)

26. oktobris

BT 246 /Terminal 2/ 19:10 Frankfurte-Rīga (22:20)

No Rīgas var lidot arī ar Lufthansa, lidojums LH 893, kas ielido Frankfurtē 07:35

© 2023 KOKSNE.ORG