Views: 20

Iespējams, jau esat to redzējuši LIGNA sociālo tīklu kontos: Pamazām iezīmējas brīnišķīga LIGNA jubilejas izstāde 2025. gadā!

Uz šodienu jau ir rezervēti 80 procenti no neto izstāžu platības (ņemot vērā LIGNA 2023 kopējo platību). Turklāt gandrīz divas trešdaļas no izstādēm, salīdzinot ar 2023. gadu, jau darbojas — veselu gadu pirms LIGNA. Šis rezultāts ir agrīna dzimšanas dienas dāvana no nozares sev!

Mēs kā organizatori esam ļoti priecīgi par šiem skaitļiem, jo ​​tie ir ne tikai laba zīme cerētajam uzplaukumam nākamgad, bet arī vēl vairāk izceļ LIGNA kā pasaules vadošā gadatirgus kokapstrādes kopienas nozīmi.

Mēs visi zinām, cik saspringta ir pašreizējā situācija nozarē. Tas padara izstādes uzņēmumu apņemšanos izstādīties LIGNA vēl nozīmīgāku. Kopā ar jums, LIGNA izstādes dalībnieku klientiem, uzņēmumi vēlas uzsākt nozarei tik nepieciešamo pavērsienu.

Sirsnīgi aicinām jūs uz Hannoveri no 2025. gada 26. līdz 30. maijam. LIGNA izstādes dalībnieki jau gatavojas izstādei. Jūs visi varat sagaidīt jaunākās tendences, inovācijas un lieliskus produktus no starptautiskās kokapstrādes skatuves.

Un, ja vēlaties pārlūkot LIGNA vietni, lai redzētu fokusa punktus un tēmas, par kurām mēs organizēsim nozares galvenos dalībniekus: https://www.ligna.de/en

Avots: LIGNA 2025
© 2024 KOKSNE.ORG