Views: 52

Šī gada septembrī turpināsies jau vasarā iesāktais apmācību semināru cikls, ko rīko urbānās attīstības aģentūra “UrbanComm” sadarbībā ar Latvijas koka būvniecības klasteri pēc Ekonomikas ministrijas un Latvijas standarta pasūtījuma. Semināru centrālā tēma ir ilgtspējīga būvniecība un CO2 emisiju piesaiste, izmantojot koku būvniecībā, taču šoreiz dalībniekiem tiek piedāvāta inovatīva pieeja, nodrošinot divu patstāvīgu apmācību programmu apgūšanu vienā dienā, akcentējot uzmanību uz Latvijas pieredzi koka būvju realizēšanā!

Tādējādi, iekāpjot no rīta autobusā Rīgā, dalībniekiem dienas laikā būs iespēja apmeklēt vairākas praktikumu vietas Latvijā, apskatot labās prakses piemērus un apmainoties ar pieredzi. Savukārt teorijas lekcijas notiks tieši brauciena laikā autobusā, lektoram klāstot par koka izmantošanas būvniecībā aktuālajiem paņēmieniem un problēmjautājumiem informatīvo video materiālu pavadībā.

Lektori prof. Dr. sc. ing. Mārtiņš Vilnītis, Dr. arch. Antra Viļuma sniegs padziļinātas zināšanas par koku, tā izstrādājumu daudzveidību ēku celtniecībā kā ilgtspējīgu materiālu un CO2 emisiju piesaistes risinājumu. Turklāt par katras programmas apmeklējumu dalībniekiem tiek piešķirti Latvijas Arhitektu savienības tālākizglītības kredītpunkti.

Piesakies:

Latvijas tūre (Rīga – Valmiera – Lielvārde – Jelgava – Rīga)

Datums: 2024. gada 12. septembris

Izbraukšanas un atgriešanās vieta: Stacijas laukums, Rīga, LV-1050

Programmas: “Koka ēku projektēšana” un “Koka izstrādājumi būvniecībai”

Lektori: Dr. arch. Antra Viļuma / Prof. Dr. sc. ing. Mārtiņš Vilnītis un biedrības “Latvijas koka būvniecības klasteris” izpilddirektors Kristaps Ceplis

Reģistrēties: https://forms.gle/UtNzmbRVm8i6utPH7

Seminārs ir bezmaksas.

© 2024 KOKSNE.ORG
Avots: Būvniecības informācijas sistēma