Views: 47

No 13. līdz 15. oktobrim Izstāžu centrā Ķīpsalā notiek starptautiskā mēbeļu, interjera un dizaina izstāde “Furniture & Design Isle 2023”. Šī ir desmitgades jubilejas izstāde. Jāsaka, ka salīdzinot ar 2023.gada pavasarī notikušo izstādi “Māja. Dzīvoklis” šeit bija vērojama patīkama rosība. Kaut arī ekonomikas prognozes nav labas un izejvielu cenu, enerģijas pieaugums ir iespaidīgs, ko apliecināja arī SEB bankas ekonomists Dainis Gašpuitis savā prezentācijā un mēbeļu industrijai viegli laiki nav gaidāmi, šis ir laiks, kurā iespējams uzlabot ražotņu energoefektivitāti, mainīt iekārtas uz energoefektīvākām un veikt dažādus ekonomijas pasākumus.

“Furniture & Design Isle 2023” norisinās divās tematiskajās hallēs. Vienā redzamas jaunākās mēbeļu kolekcijas, moderni gaismas ķermeņi, mēbeļu furnitūra un interjera tekstils, bet otrā – unikāli interjera priekšmeti, dizaina mēbeļu kolekcijas un dažādi citi dizaineru produkti.

“Furniture & Design Isle 2023” piedalās vairāk nekā 300 uzņēmumu no vismaz astoņām valstīm. Sniedzam mazu ieskatu izstādē ar savu fotosesiju:

© 2023 KOKSNE.ORG